De 10 jurken die je moet hebben!

10-07-2013 - Marianne van Loost

Soms heb je speciale gelegenheden waarbij je een specifieke jurk nodigt hebt en vaak heb je deze niet in je kast hangen. Je moet dan al gauw weer snel de stad in of deze online bestellen. Vaak kom je met dit soort situaties in tijdnood, wij raden je aan om deze 10 jurken altijd in je kast te hebben! Je kunt dan op ieder moment een jurk aan trekken voor welke gelegenheid dan ook.

Een overzicht van de 10 jurken die je absoluut moet hebben!

  • Een mooie zomerjurk waarin je je prettig in voelt. Kies een zomerse kleur en je valt helemaal op! Een voorbeeld hiervan zie je hier.
  • Een lange jurk met een leuke print, dit jaar zijn de lange jurken erg populair, vooral in de zomer. Kleurrijke lange jurken met leuke en zomerse printjes zijn hot! Een voorbeeld hiervan zie je hier
  • Een geweldige maxi jurk mag natuurlijk niet ontbreken. Uitstekend voor speciale gelegenheden zoals bruiloften en gala’s. Of als je een keer op een leuke date gaat! Kleuren die hierbij passen zijn: rood, paars, zwart, grijs of wit. Een voorbeeld hiervan zie je hier.
  • Casual jurk, een jurk die je snel even aan kunt doen om de stad in te gaan, maar die uiteraard leuk is en waarmee je gezien kunt worden. Een voorbeeld hiervan zie je hier
  • Knee-length jurk, oftewel een jurk die net boven je knie stopt. Een jurk die redelijk netjes is, net niet casual, maar ook geen gala jurk. Een voorbeeld hiervan zie je hier
  • Mini jurk, een jurk die net zo kort is als een rok. Een hele sexy jurk, vaak leuk voor als je op stap gaat. Een jurk die niet veel gedragen wordt omdat deze zo kort is, deze jurk staat ook wel bekend om als een jurk met persoonlijkheid. Een voorbeeld hiervan zie je hier.
  • Glitter jurk, dit kan zowel een korte als een lange jurk zijn. Het mooiste bij een glitter jurk is dat deze lekker strak om je lichaam heen zit. Een voorbeeld hiervan zie je hier.
  • Navy blauw jurk, een jurk die je bij veel gelegenheden kunt dragen. Met een gala, een bruiloft, een date, op een feest, tijdens een etentje of tijdens kerst. Het kan allemaal! Een voorbeeld hiervan zie je hier.
  • Little Black Dress, de razendpopulaire zwarte jurk. Een jurk die je veel ziet in het uitgaansleven, restaurants of andere speciale evenementen. Een little black dress is niet echt geschikt voor een bruiloft of gala. Een voorbeeld hiervan zie je hier.
  • Little white dress, de witte variant is dit jaar ook erg populair, een mooie witte jurk is vooral in de zomer een eye catcher. Maak je witte jurk af met leuke pumps en accessoires. Een voorbeeld hiervan zie je hier.

Heb je een van deze jurken nog niet in je kast hangen? Bekijk snel ons assortiment, wij hebben alle jurken soorten. Uiteraard scherp geprijsd en snel thuisbezorgd!

Reageer op dit bericht