Esprit Jurken - business look

28-05-2015 - Lisette Wibbelink

"WE WANT TO MAKE YOU FEEL GOOD TO LOOK GOOd", By esprit.

Esprit is een internationaal fashion label, dat sinds 1968 staat voor stijl en kwaliteit. Opgericht in San Francisco, door Susie en Doug Tompkins, werkt Esprit vanuit creativiteit en verantwoordelijkheid, vermengd met een zonnige Californische levenshouding.

Ongedwongen stijl, authenticiteit en een easy-going leven, vormen het hart van de filosofie van het merk. Deze positieve waarden manifesteren zich op elk niveau, van een relaxte tailoring tot aan de duurzame kwaliteit, het gebruik van natuurlijke materialen en verantwoorde productie. Esprit heeft de ambitie om uit te groeien tot het beste casual fashion brand met een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding: door het opnemen van trends en vernieuwing in kleur, kwaliteits-stoffen en vormen, uitgedrukt in de ongedwongen, relaxte en comfortabele Esprit stijl. Voor elk kledingstuk besteedt Esprit maximale aandacht aan de selectie van stof, pasvorm en perfecte kwaliteit. De “Esprit de corps” van het bedrijf weerspiegelt een positieve en zorgzame levenshouding, waarin echte mensen, verbondenheid en samenzijn gevierd worden volgens de lijfspreuk: "We want to make you feel good to look good".

De collecties van Esprit zijn verkrijgbaar in meer dan 40 landen wereldwijd, in bijna 900 rechtstreeks aangestuurde retail stores en via meer dan 7.800 onafhankelijke (wholesale) verkooppunten, waaronder franchise stores, en department stores. De groep verkoopt haar producten onder twee merknamen, Esprit en edc. Het bedrijf is beursgenoteerd in Hongkong sinds 1993, en heeft haar hoofdkantoren in Duitsland en Hong Kong.

Zo simpel kan chic zijn. De moderne business look voor op het kantoor, meeting, (zaken)feestje of sollicitatie. Esprit heeft een collectie met zakelijke items voor deze gelegenheden. Hier op Online- Avondjurken hebben we onder de categorie “Zakelijke Jurken” een selectie gemaakt. Esprit jurken doen het daarin erg goed. Ze zijn namelijk goed betaalbaar en stralen klasse en kwaliteit uit. Aangezien je dit item niet al te vaak aan zal hebben, is het mooi meegenomen deze te kunnen aanschaffen voor een leuke betaalbare prijs.

Hieronder een greep uit de business look van Esprit!

  

Reageer op dit bericht