Het nieuwe jaar is begonnen, 2013!

07-01-2013 - Marieke Koning

De piek in de verkopen rond de kerst en oud en nieuw zijn weer duidelijk te zien. Ook in de kledingbranche. Veel vrouwen kochten nog even gauw voor de kerst een sjiek jurkje om ook dit jaar weer even te kunnen stralen tijdens de feestdagen. De meeste verkopen binnen de jurkjesbranche waren pas op de laatste dagen voor kerst. Voorgaande jaren was dit anders, mensen kochten vaak al weken van te voren een stralende jurk voor de feestdagen. De reden hiervan is onduidelijk. Gelukkig zijn er in de laatste dagen voor de feestdagen nog veel jurkjes verkocht. Het zou namelijk zonde zijn geweest als je er niet stralend uit had gezien voor je vrienden en familie tijdens de feestdagen. Nu de feestdagen voorbij zijn komen de nieuwe zomercollecties er alweer aan.
 
De open ruggen, de korte jurkjes, het komt er allemaal weer aan. Hoewel het in Nederland voorlopig nog wel even winterweer zal blijven, komen de grotere merken al met een nieuwe collectie zomerjurken. Naar verwachting zullen er dit jaar nieuwe trends komen ten opzichte van voorgaande jaren. Waar voorgaande jaren de zwarte jurken vooral in de mode waren, wordt verwacht dat er dit jaar veel felle kleuren verkocht zullen worden in de zomer. Je kunt hierbij denken aan kleuren als rood,blauw en oranje. Of dit daadwerkelijk ook de nieuwe trend zal worden is nog niet volledig bevestigd. Eind januari kunnen we hier meer over vertellen.

Mocht je nou niet mee willen gaan in deze hoogstwaarschijnlijk nieuwe trend? Dan liggen er voor jou natuurlijk kansen, de zwarte jurken van afgelopen zomer zijn allemaal al in de outlet. Hiermee kun je dus een hoop geld besparen. Mocht dit het geval zijn, zou ik niet te lang twijfelen met het kopen van een nieuwe jurk. Voor je het weet zijn de jurken niet meer in jouw maat of zelfs al uitverkocht.

Reageer op dit bericht