Maxi - dress

20-05-2015 - Lisette Wibbelink

De trend van 2014 waren de maxi jurken. Ook deze zomer in 2015 zijn ze niet weg te denken bij het hedendaagse modebeeld. Op alle mode catwalks zie je de maxi jurken terug komen. Maxi jurken in metallic printjes van Josh V, bloemenprintjes, streepjes en in effen kleuren. Er is voor ieder wat wils.

Maxi jurken zijn het mooist als deze een lengte hebben die tot op de grond valt of net er boven. Bij Online-Avondjurken hebben we een ruime keuze als het gaat om Maxi Dress / Lange Jurken.
Er zijn veel verschillende soorten en maten maxi jurken te vinden, dus voor iedereen zit er een perfecte jurk bij.  Voor de vrouw die een wat voller figuur heeft, is dit een perfect item voor in de zomer. Het is een luchtige zomeroutfit die je buikje verbloemt. Ideaal niet?

Bestel je een maxi jurk? Let dan goed op de lengte. De maxi jurken kunnen voor sommigen te lang of te kort zijn. Ideaal gezien moet de jurk op de grond vallen. Eventueel kun je de iets laten inkorten als de jurk te lang is of er een paar leuke hakken onderaan trekken. Is de jurk echt te kort? Twijfel dan niet, onze partners hebben een goede retourservice. 

 

Reageer op dit bericht