Michael Kors een wereldmerk op het gebied van fashion

26-07-2013 - Lisette Wielerts

Michael Kors, geboren op Long Island in 1959, is een mode ontwerper. Wie kent het merk eigenlijk niet? Een echte wereldmerk op het gebied van Fashion.

Michael studeerde modeontwerp aan de Fashion Institue of Technology in New York. Al op zijn 19e kreeg hij een behoorlijke fashion opdracht. Hij mocht een collectie ontwerpen voor de modeboetiek “Lothar’s”. De recensies die Michael ontving waren postitief en dit heeft Michael alleen maar goed gedaan. In 1981 startte hij zijn eigen label, genaamd “Michael Kors”.

Het merk hanteerde vanaf het begin al direct een eigen stijil: luxe, Amerikaans en sportief waren de kenmerken van het merk. Michael Kors heeft deze stijl nooit verlaten en op de dag van nu zien we deze kenmerken duidelijk terug in de fashion artikelen van Michael Kors. Ookwel tijdloze elegantie genoemd.

In 1999 ontving Michael de prijs voor beste ontwerpen van dameskledij van de Council of Fashion Designers of America, CFDA. Tegenwoordig heeft Michael Kors ook zijn eigen parfum voor vrouwen. Daarnaast is Michael Kors ook een nieuwe kledinglijn begonnen: MICHAEL Michael Kors, een duurdere variant.

Zoals gezegd is Michael Kors een grote heer in de fashion wereld, artikelen van dit merk zijn duurder dan gemiddelde artikelen. De artikelen en in dit geval jurken van Michael Kors zijn erg mooi en uniek, worth every penny! Wij hebben hier voor jou de leukste en goedkoopste Michael Kors jurken voor jou, profiteer van kortingen en aanbiedingen. Of ben je toch op zoek naar andere merken?!

Reageer op dit bericht